hinh-anh-chuan-seo-the-all

28 Social Media Backlinks để Tăng Xếp hạng của bạn

Kiến thức SEO

Tôi có thể nói cho bạn một trong những quan niệm sai lầm phổ biến nhất trong SEO?

Social Media backlinks không phải là vô nghĩa .

Tôi nhận được lý do tại sao nhiều nhà tiếp thị nghĩ rằng họ là (có lẽ bao gồm cả bạn). Đó là vì họ không theo và họ không ‘đếm’ trong các lĩnh vực SEO thông thường.

Nhưng sự thật là các tín hiệu xã hội đóng một vai trò như một yếu tố xếp hạng. Và, có rất nhiều sự chú ý trên Truyền thông xã hội mà không phải là đi xa.

Nếu bạn bỏ qua liên kết truyền thông xã hội, bạn sẽ bỏ qua phần lớn khán giả tiềm năng.

Mọi người đang nhấp vào liên kết và tìm kiếm trang web mới trong nguồn cấp dữ liệu của họ mọi lúc. Đó là thời gian mà bạn cũng là một trong số họ.

Trong hướng dẫn này, tôi đã vạch ra 28 cách để bạn có thể xây dựng backlinks truyền thông xã hội để tăng lưu lượng truy cập và tín hiệu xã hội của bạn…

Những gì bạn sẽ học

Trước tiên, tôi đã cố gắng tránh những ý tưởng hiển nhiên như “Thả liên kết trong trạng thái của bạn”. Bởi vì bạn biết làm thế nào để làm điều đó.

Thay vào đó, tôi muốn khám phá những ý tưởng mà bạn có thể không nghĩ đến, hoặc có thể nhìn ra. Đây là những gì bạn sẽ học:

 • 28 cách để xây dựng backlinks phương tiện truyền thông xã hội hiệu quả
 • Cách theo dõi liên kết từ hồ sơ trên mạng xã hội
 • Làm thế nào để đặt liên kết có hiệu quả mà không gửi thư rác

đào tạo xây dựng liên kết miễn phí

Làm thế nào để Theo dõi Backlinks Truyền thông xã hội của bạn

Bạn có thể một chút hoài nghi về toàn bộ “backlinks xã hội được nhấp chuột” điều. Để giúp đỡ điều này, tại sao không theo dõi các phương tiện truyền thông xã hội nhấp chuột bạn nhận được từ phương tiện truyền thông xã hội của bạn.

Cách dễ nhất để theo dõi các liên kết ngược về phương tiện truyền thông xã hội là với các thông số UTM và Google Analytics. Ví dụ: nếu bạn đã sử dụng các liên kết sau trên hồ sơ LinkedIn…

https://www.matthewwoodward.co.uk/?utm_source=linkedin.com&utm_medium=social&utm_content=content+info&utm_campaign=social+profile

https://www.matthewwoodward.co.uk/?utm_source=linkedin.com&utm_medium=social&utm_content=projects&utm_campaign=social+profile

https://www.matthewwoodward.co.uk/?utm_source=linkedin.com&utm_medium=social&utm_content=publications&utm_campaign=social+profile

Google Analytics sẽ có thể cho bạn biết rằng bạn đã nhận được nhấp chuột vào trang web của mình từ hồ sơ LinkedIn của bạn từ từng phần: thông tin liên hệ, dự án và ấn phẩm.

Bạn sẽ tìm thấy thông tin này trong:

Chuyển đổi> Chiến dịch> Tất cả Chiến dịch

Điều này nằm ở đây trong Google Analytics:

tất cả các menu chiến dịch
.
Tuy nhiên, lưu ý rằng bạn không thể sử dụng thông số UTM trên tất cả các tiểu sử xã hội của mình. Ví dụ: trên Twitter, bạn sẽ kết thúc với một liên kết thực sự dài trong lĩnh vực trang web.

Trên bất kỳ mạng xã hội nào hiển thị URL đầy đủ cho trang web của bạn, bạn chỉ có thể sử dụng các thông số UTM nếu bạn rút ngắn URL bằng Bit.ly hoặc một dịch vụ tương tự. Chiến thuật này có thể không phải là một chiến lược tốt cho mục đích xây dựng thương hiệu mặc dù đôi khi mọi người đều cảnh giác với các liên kết Bit.ly.

Vì vậy, hãy nhìn vào tất cả những nơi bạn có thể – và nên – thêm liên kết đến các hồ sơ xã hội, các trang và nhóm của bạn.

Liên kết Liên kết Facebook

Đầu tiên, chúng ta sẽ bắt đầu với mạng xã hội phổ biến nhất của tất cả chúng.

Liên kết số 1: Tab giới thiệu về hồ sơ cá nhân của bạn

Khi ai đó truy cập tiểu sử cá nhân của bạn trên Facebook, bạn sẽ muốn kết nối chúng với trang web của bạn.

Để thực hiện việc này, hãy thêm liên kết trang web của bạn vào trường trang web trong phần Thông tin liên hệ và Thông tin cơ bản trên tab Giới thiệu:

facebook ví dụ

Hãy chắc chắn đánh dấu trường này là công khai để mọi người có thể nhìn thấy nó, bất kể chúng được kết nối với bạn. Khi ai đó thậm chí không đăng nhập vào Facebook, họ sẽ vẫn thấy liên kết trang web của bạn ở cột dưới cùng bên phải của tiểu sử của bạn.

Bạn cũng có thể liên kết trang Facebook của bạn với hồ sơ trên Facebook của bạn bằng cách thêm nó vào làm chủ nhân hiện tại của bạn.

Liên kết này sẽ cung cấp cho khách truy cập vào tiểu sử cá nhân của bạn hai cách để kết nối với trang web và doanh nghiệp của bạn.

Liên kết # 2: Tất cả hồ sơ cá nhân và trang của bạn

Rõ ràng, bạn có thể thêm một liên kết đến một bài đăng trên Facebook và hướng lưu lượng truy cập đến trang web của bạn. Nhưng những gì về các bài viết đó không phải là liên kết đến bài viết?

Facebook bây giờ liên kết bất kỳ tài liệu tham khảo với một domain.com. Bất cứ khi nào bạn đăng nội dung nào đó lên tường của mình – đặc biệt là các bài đăng được hiển thị công khai – thêm URL trang web của bạn theo cách đó.

Ví dụ: bạn có thể nói cảm ơn người nào đó đã bao gồm trang web của bạn khi chia sẻ liên kết đến một bài viết đề cập đến bạn:

liên kết trong cập nhật facebook

Bạn có thể sử dụng nó khi bạn đang chia sẻ các báo giá bạn đã viết, trích dẫn xuất bản trên blog của bạn, thống kê được xuất bản trên trang web của bạn và như vậy.

Bạn có thể đăng ký mỗi bài viết bạn viết trên tường Facebook của bạn với tên miền của bạn như thế này.

Hãy suy nghĩ về nó như một phần của một chữ ký email.

Nếu bản cập nhật được công khai, người theo dõi của bạn và bất kỳ ai truy cập hồ sơ của bạn sẽ thấy liên kết trang web của bạn trong bản cập nhật mới nhất của bạn.

Đối với những người hiện đang sử dụng Facebook để chia sẻ video, thủ thuật này có thể giúp bạn có được URL trang web của mình ra hàng trăm ngàn người xem. Hoặc thậm chí hàng triệu…

ví dụ buzzfeed

Hãy nhớ điều này factoid ít – nó hoạt động chỉ là về mọi nơi trên Facebook. Bài đăng, tab tiểu sử, tab trang, nhóm, v.v …

Liên kết số 3: Tab Giới thiệu về Trang của bạn

Tab về trang Facebook của bạn cung cấp cho bạn nhiều cơ hội để liên kết lại với trang web của bạn, đặc biệt là nhờ các liên kết domain.com.

trang thông tin facebook
Tối thiểu, bạn cần sử dụng liên kết trang web như hiển thị trên trang của bạn:

facebook backlink
Bạn có thể tăng gấp đôi lợi ích bằng cách bao gồm domain.com trong mô tả ngắn của trang và sử dụng một trang đích trong trường trang web.

Ví dụ, bạn có thể có một liên kết đến trang squeeze của nam châm chì tốt nhất của bạn trong lĩnh vực trang web.

Liên kết số 4: Nút trang

Cũng như hộp về trang của bạn, bạn cũng có thể có các nút trang làm việc như lời kêu gọi hành động cho những người theo dõi của bạn.

Đây là những nút màu xanh lớn hiển thị bên dưới hình ảnh bìa của bạn. Để chỉnh sửa chúng, chỉ cần di chuột qua chúng để hiển thị trình đơn thả xuống này:

nút trang
Và sau đó chỉnh sửa nút để bao gồm một liên kết quay lại trang web của bạn.

Liên kết # 5: Hồ sơ của bạn và ảnh bìa mô tả

Khu vực này là nơi hầu hết mọi người quên. Nhưng khi ai đó nhấp vào ảnh bìa hoặc ảnh tiểu sử của bạn (trên tiểu sử cá nhân hoặc trang của bạn), họ sẽ có hộp đèn với ảnh của bạn.

Ở bên phải bức ảnh, bạn có cơ hội hoàn hảo để liên kết đến trang web của mình. Chẳng hạn HubSpot. Họ sử dụng ảnh bìa của họ để quảng cáo một nam châm chì:
tiểu sử và liên kết ảnh bìa

Đó là cách hoàn hảo để mọi người nhấp vào ảnh bìa đó và sau đó qua trang web của bạn.

Liên kết # 6: Mô tả nhóm của bạn

Bạn có một nhóm Facebook gắn với trang web của bạn? Đừng để mô tả đi đến chất thải!

Nhận tên miền của bạn trong 96 ký tự đầu tiên để khi có ai đó truy cập vào nhóm Facebook của bạn, họ sẽ thấy trang web của bạn:

mô tả nhóm

 

Liên kết # 7: Nhóm được ghim trên Facebook

Trong Nhóm Facebook của bạn, bạn cũng có thể gắn các bài viết lên đầu trang để chúng là những liên kết đầu tiên mà bất cứ ai thấy khi họ đến trang của bạn.

Bạn có thể kết hợp này và nhận được một hit lớn của giao thông:

facebook ghim bài đăng

Điều này đặc biệt hiệu quả nếu bạn đang chạy một nhóm nơi các thành viên có thể thêm các thành viên khác!

Xây dựng liên kết Twitter

Twitter có thể không phải là cường quốc mà nó từng là; nhưng con chim này đã chết. Hãy nhìn vào cách bạn có thể có được một số nước trái cây liên kết xã hội từ đây:

Liên kết # 8: Trường trang web Twitter của bạn

Đây là không có trí tuệ.

Khi bạn thiết lập tài khoản của mình, hãy chắc chắn nhập trang web của bạn để nó hiển thị dưới dạng liên kết có thể nhấp trên trang hồ sơ của bạn:

Twitter nguồn cấp dữ liệu

Liên kết số 9: Tiểu sử Twitter của bạn

Có, bạn có một trường trang web trên hồ sơ Twitter của bạn. Nhưng bạn cũng có thể có một liên kết trong tiểu sử 160 ký tự thực tế của bạn, cho bạn cơ hội chia sẻ liên kết của bạn hai lần!

twitter bio

Tại sao điểm đó lại quan trọng? Nó không chỉ cung cấp cho bạn cơ hội để chia sẻ hai liên kết khác nhau đến trang web của bạn, nhưng liên kết trong tiểu sử của bạn sẽ hiển thị ở những nơi khác trên Twitter, như kết quả tìm kiếm.

kết quả tìm kiếm twitter

Liên kết bạn đưa vào trường trang web tiểu sử của bạn sẽ không hiển thị ở đây.

Ngoài ra còn có rất nhiều trang web nâng cao thông tin sinh học Twitter của bạn cho các cấu hình, chẳng hạn như Klout. Nó sẽ không nhận được URL trong trường trang web của bạn, nhưng nó sẽ nhận được URL trong tiểu sử 160 ký tự của bạn.

trang chủ klout
Một số loại trang web này được đưa ra theo các liên kết, vì vậy hãy đảm bảo cung cấp cho họ cơ hội để lấy các trang web của bạn.

Lưu ý rằng trong khi Twitter sẽ siêu liên kết domain.com mà không có http: //, các trang web khác (như Klout) kéo sinh học của bạn sẽ chỉ siêu liên kết nếu http: // được bao gồm.

Liên kết # 10: Ảnh và video của bạn Tweets

Lưu ý rằng hộp ảnh và video? Nó được tạo ra khi bạn chia sẻ hình ảnh và video trong tweets. Nếu bạn đang chia sẻ ảnh và video với Twitter, hãy đảm bảo bạn đưa liên kết đến trang web của mình.

Bằng cách này, khi ai đó nhấp vào một trong các hình thu nhỏ đó, họ sẽ nhận được URL trang web của bạn trong hộp đèn. Nếu không, họ sẽ chỉ nhận được điều này.

Tweets hình ảnh và video

Đối với những người bạn chia sẻ hình ảnh trích dẫn lan truyền và video hài hước, điều này đặc biệt áp dụng cho bạn. Nếu bạn được retweeted, bạn sẽ muốn liên kết của bạn ra có cho tất cả mọi người bấm vào.

LinkedIn Liên kết Xây dựng

Kết nối với các chuyên gia? Đây là một số backlinks xã hội tuyệt vời cho hồ sơ, trang và nhóm LinkedIn của bạn.

Liên kết # 11: Thông tin liên hệ của tiểu sử của bạn

Tab thông tin liên hệ của tiểu sử của bạn cho phép bạn thêm tối đa ba liên kết. Các liên kết này sẽ được hiển thị ở đầu hồ sơ LinkedIn của bạn cho người dùng không đăng nhập.

liên kết hồ sơ liên kết

Hãy chắc chắn sử dụng cả ba và tùy chỉnh văn bản neo cho chúng bằng cách chọn khác thay vì chọn các tùy chọn khác mà chúng cung cấp khi thêm liên kết (công ty, blog, trang web, v.v.).

Ngoài ra, theo dõi số nhấp chuột từ các liên kết này với thông số UTM.

Liên kết # 12: Các dự án và ấn phẩm của Tiểu sử của bạn

Tab thông tin liên hệ tối nghĩa là tốt nhất cho người dùng đã đăng nhập. Vì lý do này, bạn sẽ muốn thêm liên kết trang web của bạn vào các phần khác trong hồ sơ LinkedIn của bạn. Cụ thể là các phần dự án và ấn phẩm.

Trang web của bạn có thể dễ dàng là dự án:

liên kết dự án

Các bài đăng blog và nam châm dẫn đầu tốt nhất của bạn (giấy trắng, sách điện tử, báo cáo, v.v.) có thể dễ dàng là ấn phẩm.

liên kết xuất bản

Cả hai phần này đều đặt liên kết trực tiếp từ hồ sơ LinkedIn của bạn đến trang web và trang đích của bạn mà không phải dựa vào khách truy cập nhấp vào tab Thông tin liên hệ nhỏ đó.

Bạn cũng có thể theo dõi số nhấp chuột từ các liên kết này với thông số UTM!

Liên kết số 13: Thông tin cơ bản của công ty bạn

Các trang của công ty LinkedIn cho phép bạn nhập URL trang web của mình như một phần của thông tin cơ bản.

thông tin cơ bản của công ty
Thay cho tab sản phẩm và dịch vụ cũ, hiện tại có các trang giới thiệu mà bạn có thể tạo dưới ô của trang công ty LinkedIn của bạn.

Bạn có thể thêm URL trang đích của sản phẩm hoặc dịch vụ của mình vào trang trưng bày tương ứng:

Ví dụ về trường đại học clickbank
Bạn cũng có thể đăng nội dung cập nhật lên cả trang công ty và trang giới thiệu của mình, vì vậy, hãy đảm bảo làm như vậy để cung cấp cho những người theo dõi nhiều cơ hội nhấp qua trang web của bạn hơn.

Liên kết số 14: Trang web của Nhóm của bạn

Nếu bạn sở hữu một nhóm LinkedIn, bạn có thể thêm trang web vào thông tin nhóm trong khi thiết lập hoặc trong cài đặt nhóm:

trang web nhóm
Thông tin này hiển thị theo mặc định cho bất kỳ ai không phải là thành viên trong nhóm của bạn. Vì vậy, nếu ai đó nhấp vào nhóm của bạn để tham gia, họ cũng sẽ được giới thiệu vào trang web của bạn.

Liên kết # 15: Thông báo nhóm

Sở hữu một nhóm LinkedIn có một lợi thế đặc biệt trên các nhóm Facebook. Chủ sở hữu nhóm LinkedIn có thể gửi Thông báo – về cơ bản các email nhóm lớn – cho các thành viên của họ.

Đúng rồi. Mỗi tuần một lần, bạn có thể nhận được hợp pháp trong hộp thư đến của những người chưa chọn tham gia danh sách gửi thư của bạn.

Chỉ cần vào menu quản lý nhóm của bạn và chọn tính năng gửi thông báo.

thông báo nhóm
Nếu bạn chưa có động lực để tạo ra một nhóm LinkedIn trước đây, đây là lý do tốt nhất cho đến bây giờ.

Liên kết YouTube Building

Video là một phần không thể thiếu trong doanh nghiệp của bạn? Vâng nó bây giờ có thể là một phần của chiến lược backlinking của bạn, quá.

Liên kết # 16: Trang giới thiệu về YouTube

Liên kết về trang này có hai đặc quyền. Thứ nhất, bạn sẽ có được vị trí nổi bật trên trang về nơi mọi người có khả năng nhấp lại vào blog của bạn:

youtube về
Nhưng điều này cũng đi kèm với một perk thứ hai. Khi mọi người truy cập trang kênh YouTube của bạn, các liên kết đó cũng sẽ được hiển thị bên dưới hình ảnh tiêu đề của bạn:

đăng ký hình ảnh
Bởi vì sự gần gũi của nút này vào nút đăng ký, nó sẽ nhận được rất nhiều sự chú ý. Và là một liên kết thực sự đáng giá.

Liên kết số 17: Mô tả video

Mỗi video đều có mô tả. Và, trong khi nó có thể nhìn màu xám với mắt thường, đó là một liên kết có thể click khi bạn di chuột qua nó:

mô tả video
Hãy thử làm điều này trong 25-50 từ đầu tiên trong mô tả video của bạn.

Xây dựng liên kết Pinterest

Ghim nội dung trang web của bạn cho lưu lượng truy cập? Đây là những gì bạn cần biết về backlinks xã hội từ Pinterest.

Liên kết # 18: Liên kết tiểu sử của bạn

Bạn chỉ nhận được một liên kết trên Pinterest, vì vậy bạn cần sử dụng nó!

pinterest
Pinterest cũng sẽ yêu cầu bạn xác minh liên kết của bạn, cho phép bạn mở khóa địa điểm tiếp theo để nhận liên kết trên Pinterest…

Liên kết # 19: Ghim phong phú

Ghim phong phú cho phép bạn đăng ảnh và hình ảnh lên Pinterest như thể bạn đang làm với một bài viết trên Facebook.

Có nghĩa là bạn có thể liên kết liền mạch với nội dung của bạn ở cuối pin:

ghim phong phú
Mẹo nhà tiếp thị liên kết: nếu bạn đã ghim nội dung từ Amazon, hãy chỉnh sửa liên kết để bao gồm URL của Amazon Associate của bạn. Trong khi Pinterest đang bẻ khóa các liên kết liên kết trên các ghim, chúng dường như không bắt được liên kết này. Chưa.

Biến nó thành ID theo dõi tối nghĩa để có kết quả tốt nhất.

Nếu bạn đang liên kết đến trang web của riêng mình, hãy sử dụng thông số UTM để theo dõi số nhấp chuột.

Xây dựng liên kết Instagram

Instagram không cung cấp cho bạn nhiều tùy chọn cho liên kết. Nhưng các liên kết họ làm cho bạn làm quen. Tại sao người khác lại đổ tiền vào những nỗ lực quảng cáo và tiếp thị ở đó?

Liên kết # 20: Liên kết tiểu sử của bạn

Bạn có thể – và nên – thêm một liên kết vào hồ sơ Instagram của bạn. Tốt nhất là thêm nó với một số biểu tượng thu hút sự chú ý của mọi người vào nó.

hồ sơ insta
Liên kết đó cũng sẽ nhận được một số tình yêu từ phiên bản máy tính để bàn của hồ sơ trên Instagram của bạn khi mọi người tìm thấy tiểu sử của bạn trong tìm kiếm.

Liên kết # 21: Câu chuyện trên Instagram

Cửa hàng Instagram giờ đây cho phép bạn thêm liên kết khi tạo chúng. Đây không phải là liên kết vĩnh viễn và nó sẽ biến mất.

instagram những câu chuyện
Nhưng nếu bạn đang tạo một câu chuyện có liên quan đến một chủ đề bạn đã làm nổi bật, hãy đặt vào đó một lời kêu gọi hành động mạnh mẽ.

Tòa nhà liên kết xã hội Quora

Quora là một nền tảng truyền thông xã hội, tôi cảm thấy nhiều nhà tiếp thị nên sử dụng hơn họ. Có rất nhiều lưu lượng giới thiệu trong đó, nếu bạn làm đúng.

Liên kết # 22: Hồ sơ của bạn

Giống như mọi nền tảng khác trong danh sách này, bạn sẽ nhận được liên kết quay lại trang web của mình. Chỉ thời gian này trong phần mô tả của bạn và bạn phải tự siêu liên kết:

quora xã hội xây dựng liên kết hồ sơ

Liên kết # 23: Câu trả lời của bạn

Chắc chắn bao gồm các liên kết quay lại trang web và nội dung của bạn trong câu trả lời cho mọi người.

Nội dung này có thể được nhìn thấy trong nhiều tháng hoặc nhiều năm sau đó. Và có một liên kết ở đó có thể tạo ra một lượng lưu lượng truy cập giới thiệu tốt trong thời gian dài.

câu trả lời quora
Nhưng không chỉ là spam . Hãy chắc chắn thêm giá trị với nhận xét.

Ý tưởng khác cho liên kết truyền thông xã hội

Liên kết # 24: Trạng thái WhatsApp?

Bạn có biết bạn có thể thêm liên kết vào Trạng thái WhatsApp của mình không?

Tất cả những gì bạn phải làm là đi đến cài đặt, nhấp vào ảnh tiểu sử của bạn và chèn liên kết:

tình trạng whatsapp

Liên kết # 25: Trang web phát video

Bạn có thực hiện bất kỳ video trực tiếp nào trong chiến dịch tiếp thị của mình không?

Nếu vậy, bạn nên cân nhắc truyền trực tuyến chúng thông qua các dịch vụ như Twitch và Periscope, để bạn cũng có thể đưa các liên kết vào đó.

các trang web phát trực tuyến
Mọi người có thể tìm thấy video của bạn một cách hữu cơ thông qua các trang web này, vì vậy đây là một nơi tuyệt vời để có chúng.

Liên kết # 26: Thực hiện AMA

Nếu bạn có cơ hội để làm một AMA (hỏi tôi bất cứ điều gì) trên các trang web như Inbound, bạn sẽ nhận được một số liên kết theo sau trong phần giới thiệu của bạn.

ama example
Vì mọi người đang đến để có được chuyên môn của bạn, họ có thể sẽ quan tâm đến việc tìm hiểu thêm về bạn và kết nối với bạn thông qua trang web của bạn.

Liên kết # 27: Thêm nhận xét vào thảo luận trực tuyến

Các trang web như Reddit có thể tàn bạo nếu họ cho rằng bạn là một người gửi spam. Nhưng họ sẽ yêu bạn nếu bạn hữu ích.

Việc bỏ một liên kết trong phần thảo luận giúp bạn nhận được một liên kết được theo dõi và ngăn bạn khỏi bị coi là một spammer nếu bạn làm đúng cách. Như thế này.

reddit social backlinks
Đó là một cuộc thảo luận trong subreddit thích hợp như trái ngược với một chia sẻ liên kết. Và nó hoạt động khá tốt.

Liên kết # 28: Kiểm tra các liên kết ngược xã hội khác

Bạn có biết có hơn 500 mạng xã hội không? KnowEm có chúng được liệt kê trên trang web của họ .

Bạn thậm chí có thể yêu cầu họ tạo hồ sơ cho bạn với một khoản phí.

Gói nó lên…

Tôi hy vọng rằng bạn đã đi ra ngoài và tạo ra một số phương tiện truyền thông xã hội backlinks với các hồ sơ, trang và cộng đồng bạn có – hoặc bạn đang đi ra ngoài để làm cho họ ngay bây giờ.

Và tôi hy vọng rằng bạn đã khám phá ra một vài cách mới để xây dựng một số liên kết truyền thông xã hội có thể nhấp!

Tôi có bỏ lỡ bất kỳ cơ hội xây dựng liên kết xã hội nào không? Nếu có, hãy chia sẻ chúng trong các ý kiến!

 

561 hồi đáp

 1. MindlessWizard

  Một bài đăng tuyệt vời nữa.

  Các liên kết Google Plus hoạt động tốt 🙂

  • Matthew Woodward

   Hy vọng nó giúp được bạn!

  • kratom

   awseome bài nhưng bạn có một danh sách các trang web với tốt làm theo backlinks ??

  • Nardi Doda

   Bài báo tuyệt vời

 2. Bobby Chahal

  Một thứ khác thường ra khỏi hộp của Matt. Cảm ơn

  • Matthew Woodward

   Xin vui lòng cho chúng tôi biết làm thế nào bạn nhận được trên!

 3. Cary Blackburn

  Tôi đã không nhận ra bạn thậm chí có thể đặt trong các URL khỏa thân mà kết thúc được liên kết trong những khu vực trong hồ sơ Facebook. Cảm ơn!!

  Một nơi tuyệt vời khác để có được liên kết xã hội là tiêu đề kênh YouTube. Bạn có thể thêm nhiều liên kết ở đó.

  • Matthew Woodward

   Taadaaa = D

   Vâng đó là một tuyệt vời khác!

  • Anita Savage

   Bạn có thể giải thích làm thế nào để nhiều liên kết tại kênh youtube?

 4. Chirag Nayyar

  Một lần nữa Matt, bạn đang khuấy động chiến lược của mình về truyền thông xã hội.
  Rất nhiều mẹo mới và lấy cơ hội từ bài đăng này.

  Giữ nó lên !!! 🙂

 5. Javier

  Xin chào Matt,
  bài đăng rất mạnh mẽ, nhưng có lẽ quá nhiều hồ sơ (knowem liệt kê hàng trăm trang web truyền thông xã hội) mà không có hoạt động nào có thể gây hại. Bạn có đề nghị một số loại máy lái tự động để giữ cho một số người trong số họ?

  PD Tôi đã đọc bài này trong điện thoại di động của tôi và phụ tùng bên (Rankcracker và mẫu đăng ký) chỉ xuất hiện và bao gồm tất cả các màn hình (có thể đọc bài viết chỉ đến điểm kích hoạt). Có lẽ plugin này là chống phản ứng.

  • Matthew Woodward

   Trên thực tế tôi có hầu hết trong số họ thiết lập nhưng chủ yếu là một bài tập xây dựng thương hiệu / bảo vệ hơn bất cứ điều gì khác.

   • AWidgetIHaveNot

    Tôi tin rằng tôi đã đọc ở đâu đó rằng Google không thích các trang web dành cho thiết bị di động sử dụng các hộp bộ sưu tập email toàn bộ trang. Họ nói nó làm phiền người dùng vì họ phải đóng hộp để xem bất kỳ nội dung nào.

 6. Hammad

  Liên kết cuối cùng đến trang web Knowem là thứ tôi đang tìm kiếm từ nhiều tháng. Cảm ơn matt, như mọi khi, tôi có một cái gì đó mới từ blog của bạn.

 7. Shahid Maqbool

  Xin chào matthew bạn đăng một số video trên youtube về liên kết xây dựng phương pháp đó là mũ trắng hoặc mũ đen…

  • Matthew Woodward

   Không có cái mũ trắng như vậy. Thứ hai, bạn xây dựng bất kỳ loại liên kết nào mà bạn vi phạm nguyên tắc quản trị trang web bất kể nó là gì hoặc cách bạn tạo nó.

  • Hammad

   Nếu bạn chỉ tạo 1 backlink thì đó là mũ đen trước Big G. lol! mọi thứ đều là mũ xám và đen…

 8. Nguồn việc làm NYC

  Điều này thật tuyệt vời – rất thông minh. Tôi đã đi qua tất cả các tài khoản của tôi và thêm các liên kết. Cảm ơn.

 9. Paul Rone-Clarke

  Một bài đăng tuyệt vời khác Mat. Nhìn về phía trước để xem những gì bạn đang cung cấp tại SEO gặp gỡ ở London trong một vài tháng.

  Tiếng ồn xã hội sẽ trở nên quan trọng hơn sau ngày 21 tháng 4 và tìm kiếm chia nhỏ của Google cho điện thoại di động. Tôi đang dự đoán (ồ, tôi có thể hối hận vì điều này) The Big G sẽ đánh giá cao tiếng ồn xã hội thậm chí còn cao hơn cho chỉ mục di động của họ. Có thể giảm giá trị trên các tìm kiếm trên máy tính để bàn, nhưng một số điện thoại di động chắc chắn sẽ phụ thuộc rất nhiều vào chứng minh xã hội.

  Và một chỉ số thời gian thực gần như là tốt. Vì vậy, bạn có thể thử nghiệm và quảng bá mà không cần phải lo lắng quá nhiều về quá trình đánh giá lại sau vài tuần hoặc vài tháng.

  Những gì nói bạn Matty :)?

  • Matthew Woodward

   Này Paul,

   Buổi gặp mặt nào?

   Và không thường xuyên, chúng tôi biết chính xác ngày cập nhật tìm kiếm của Google sẽ diễn ra – ngày 21 tháng 4. Bạn có thể chắc chắn rằng tôi có tất cả mọi thứ trong trò chơi để đáp ứng thời hạn đó cũng 🙂

   Tôi không chắc liệu Google có cần phân tách các thuật toán trên thiết bị di động / máy tính để bàn hơn và cao hơn tốc độ trang web và cập nhật bố cục trên thiết bị di động hay không.

   • Paul Rone-Clarke

    Không được gắn thẻ 🙂

    • Matthew Woodward

     Ahhh Tôi thấy có một cặp đôi ở khoảng thời gian đó ở London 🙂 Tôi thực sự không quyết định mình sẽ làm gì, tôi nhận được email thứ 4 hoặc thứ 5 theo đuổi tôi để biết chi tiết sáng nay lol

 10. بلوجر

  lời khuyên hữu ích và tuyệt vời như thường lệ 🙂
  Cảm ơn người đàn ông 🙂

  • Matthew Woodward

   Không vấn đề gì 🙂

 11. Andita Sely Bestoro

  Tôi đã sử dụng Facebook, Twitter, G + và LinkedIn để tạo một số liên kết ngược. Nhưng tôi chưa bao giờ cố gắng tối ưu hóa Pinterest và Instagram. Chưa bao giờ nghĩ đến trước đây.

  Cảm ơn bạn vì một bài viết rất hữu ích.

 12. Prashanth K

  Bài đăng tất cả trong một tuyệt vời! Một hồ sơ xã hội hoàn chỉnh bao gồm thông tin trang web đưa ra một tín hiệu mà bạn quan tâm, nhưng nhiều (tôi đã phạm tội này) tiếp tục trì hoãn điều đó. Một phút làm việc đó đi một chặng đường dài trong việc thiết lập độ tin cậy tốt hơn.

  Nhận được liên kết thông qua hồ sơ Instagram là mới đối với tôi. Ví dụ Reddit cũng tốt.

  Cuối cùng: “bạn có biết có hơn 500 mạng xã hội ngoài kia” – tất cả những gì chúng tôi cần là một công cụ để tạo hồ sơ trên tất cả các trang web đó trong 15 phút bằng phẳng :). Đề xuất?

 13. Darmawan

  Bài viết này giống như một cái tát cứng trên mặt tôi. Thành thật mà nói tôi đã biết như một nửa trong số họ nhưng vẫn chưa làm điều đó cho đến bây giờ. Cảm ơn Matt (cho cái tát)

  • Matthew Woodward

   Trên thực tế tôi không: P

 14. Michael Curry

  Cảm ơn bạn về thông tin. Tôi đã sử dụng hầu hết trong số này nhưng có một số tôi đã bỏ lỡ. Tôi có thể cho Reddit tiếp tục.

 15. Brendan Mace

  Great post, Matt !! 🙂

  Có một ý tưởng hoặc hai để thực hiện hành động. Không bao giờ nghĩ đến việc sử dụng Instagram để quảng cáo trang web của tôi. Tôi có nhóm Facebook – Tôi cũng sẽ nhận được một liên kết trong phần mô tả.

  Chúc mừng

 16. Niahrika

  Tôi đã tạo tài khoản pinterest kinh doanh. Làm cách nào để thúc đẩy lưu lượng truy cập và người theo dõi

  • Matthew Woodward

   Đăng những điều hữu ích, nội dung tốt, thu hút cộng đồng – đằng sau mỗi ‘nhấp chuột’ từ sở thích là một người thực sự. Chỉ ảnh hưởng đến những người như bạn làm trong bất kỳ kênh tiếp thị nào khác.

 17. Tony

  Xin chào Matthew, bạn đã là một Blessing cho kinh nghiệm viết blog của tôi. Mỗi lần tôi đọc hoặc xem hướng dẫn / hướng dẫn bạn xuất bản, tôi luôn có giá trị tích cực được thêm vào doanh nghiệp của mình. G ** chúc lành cho bạn.

  Tôi đã xem hướng dẫn của bạn về quay (Best Spinner) & backlinking. Xin vui lòng, quan điểm của bạn về việc sử dụng phần mềm “Không tay SEO” là gì? Tôi biết nó có thể không tốt nhất, nhưng tôi cũng đang xem xét chi phí. Nó chỉ là một phần mềm giá $ 77 một lần.

  Cám ơn rất nhiều.
  Tony

  • Matthew Woodward

   Cảm ơn 🙂

   Tôi đã sử dụng nó vài năm trước và tôi không hề ấn tượng chút nào, Scrapebox là một người mua tốt hơn vì nó có thể làm khá nhiều điều tương tự nhưng cũng có hàng triệu thứ khác nữa.

 18. Alex.

  Đơn giản rực rỡ !

 19. Brian Jackson

  Đây là một số mẹo tuyệt vời Matt! Tôi biết hầu hết trong số họ nhưng chắc chắn đã học được một vài. Giống như liên kết Klout không hoạt động nếu không có HTTP. Vì vậy, tôi chỉ đơn giản là thay đổi để tùy chỉnh sinh học trên Klout và cố định nó! Ngoài ra CTA trên biểu ngữ FB của bạn là thông minh. Bạn không chắc chắn có bao nhiêu người thực sự nhấp vào đó, nhưng mọi thứ đều tăng lên. Gần đây tôi đã tìm thấy Reddit là nguồn lưu lượng truy cập tuyệt vời. Tôi thường liên kết tới bài viết “cách thực hiện” trên trang web của tôi và miễn là bạn giúp họ khắc phục sự cố của họ, họ sẽ không bị gắn cờ là spam / bị xóa.

  • Matthew Woodward

   Lời khuyên tuyệt vời cho Reddit, điều mà tôi đang cân nhắc khi chơi với sớm = D

 20. Nathan Ambrose

  Chào Matthew.

  Bạn đã bao gồm một số ý tưởng tuyệt vời ở đây.

  Tôi không sử dụng phương tiện truyền thông xã hội gần như nhiều như tôi. Tuy nhiên, tôi đã học được rất nhiều từ bài đăng này và đã đánh dấu trang đó để đề cập đến khi thử một số đề xuất mới.

  Cảm ơn.

  Nathan.

  • Matthew Woodward

   Đảm bảo bạn quay lại 🙂

 21. Ileane

  Này Matthew,

  Đã một thời gian kể từ khi tôi truy cập vào blog của bạn và điều gì đó khiến tôi phải dừng lại và xem bạn đã làm gì. Khi tôi cuộn xuống trang, tôi thấy hình đại diện của chính mình hiện lên trong ảnh chụp màn hình của bạn từ Trang Facebook của bạn (ví dụ # 3) – bây giờ tôi cảm thấy giống như một cô gái học sinh ham chơi !! lol
  Rất tuyệt khi đến đây và nhận những mẹo tuyệt vời này. Tôi chắc chắn sẽ chia sẻ điều này!

  Chúc mừng!

  • Matthew Woodward

   Hahaha rất vui khi được giới thiệu bạn 🙂

 22. micokelana

  O **, bạn đã viết tất cả điều này cho thế giới. Cảm ơn bạn vì một mẹo tuyệt vời khác. Tôi sẽ đọc từng dòng một để có cơ hội trong tương lai. 🙂

  • Matthew Woodward

   Vui mừng bạn thích nó 🙂

 23. Aniket

  Hello Matthew,
  Link building still works?
  I have read in many forums and sites that links building and seo is dead now and content is the king .
  I want to know your thoughts .

  Thanks

  • Matthew Woodward

   SEO means, search engine optimisation. As in, optimising for search engines. So as long as search engines exist we can optimise for them. Anyone that says SEO is dead is an idiot that should be ignored and/or are an unskilled SEO.

   • Aniket

    Thanks for your reply !
    And what about link building ?
    Its still working for getting better serp ?

    Thanks

    • Matthew Woodward

     Yes of course 🙂

 24. Farizal

  Thanks dude, I have many social profile and realize that i haven’t optimize these for link building.
  Very inspiring!

  • Matthew Woodward

   Glad to help 🙂

 25. wilfred abicoco

  glad to be here again, new technics,i got this.

 26. Nick Rink

  Đó là một vòng tròn khá toàn diện của tất cả các cầu thủ xã hội lớn. Thực sự thích mẹo popping một liên kết trong văn bản bằng ảnh bìa / ảnh tiểu sử. Đã làm điều đó trên G + nhưng quên làm như vậy trên Facebook, vì vậy cảm ơn cho lời nhắc nhở!

  Có thể một để thêm sẽ là Tagboard, cung cấp cho bạn tùy chọn liên kết không chỉ với trang web của bạn mà còn với các tiểu sử xã hội chính của bạn, ví dụ: https://tagboard.com/smrtlcl/83890

  • Matthew Woodward

   Chia sẻ thêm nhờ Nick!

 27. Michelle

  Tôi đang ở vị trí thứ 8 và vẫn đang làm việc mặc dù danh sách, thực hiện các thay đổi ở mọi điểm dừng. Momsvilleusa.com cảm ơn bạn Matt đã chia sẻ.

  • Matthew Woodward

   Giữ trên hustlin 🙂

 28. Michael H

  Yêu nó, những thứ tuyệt vời.

 29. Hammo

  Wow! đó là một bài đăng tuyệt vời và tôi đã thực hiện một số thay đổi. Đối với thay đổi mà Google tìm kiếm đã đúng và đây là liên kết tốt nhất trong kết quả tìm kiếm. 😀

  • Matthew Woodward

   Bạn đã tìm kiếm gì?

 30. اامیل مارکتینگ

  hi, cảm ơn bài viết tuyệt vời này, tôi đã xem xét tất cả các tài khoản của mình và thêm liên kết 🙂

 31. EIMIE

  Tôi luôn sử dụng google plus làm phương tiện truyền thông xã hội để chia sẻ bài viết hay nhất của tôi ..
  Cảm ơn bạn đã biết 🙂

  • Matthew Woodward

   Không vấn đề gì 🙂

 32. Eddie

  Tuyệt vời tut về liên kết, hoàn hảo cho một người nào đó chỉ mới bắt đầu và tự hỏi điều gì tiếp theo, xây dựng liên kết có thể gây hoang mang ở những thời điểm tốt nhất được thực hiện tốt.

  • Matthew Woodward

   Và đây là tất cả những chiến thắng dễ dàng cho bất cứ ai 🙂

 33. alex prima

  Điều này thật tuyệt vời – rất thông minh. Tôi đã đi qua tất cả các tài khoản của tôi và thêm các liên kết. Cảm ơn.

  • Matthew Woodward

   Vui mừng được phục vụ 🙂

 34. Khoirussiva

  Cảm ơn Matt, tôi đã nhận nó (y) (y)

  • Matthew Woodward

   Vui mừng được phục vụ 🙂

 35. Riyan

  bạn bè thanx rất tuyệt vời

  • Matthew Woodward

   Không vấn đề gì Riyan 🙂

 36. stef

  hay Matthew
  tôi là newbie .. bài đăng của bạn rất hữu ích và truyền cảm hứng cho tôi … vì vậy ..
  liên kết xây dựng vẫn còn hoạt động … rất vui mừng ..
  chờ đợi cho bài
  nex của bạn tiếp tục chia sẻ dude .. cảm ơn ..
  sory tiếng anh của tôi là xấu ..

 37. ramana

  cảm ơn vì đã chia sẻ, nó rất hữu ích

  • Matthew Woodward

   Không vấn đề gì 🙂

 38. John

  Lời khuyên thực sự tốt, tôi thích phương pháp twitter, chắc chắn sẽ thử nó ra cho các trang web của tôi. Cảm ơn

 39. Erlara

  Tôi chưa có bất kỳ phương tiện truyền thông xã hội nào cho trang web của mình, tôi chỉ cần chạy một trang web, tốt hơn hết là xây dựng một trang web đầu tiên và truyền thông xã hội đến thứ hai hoặc xây dựng chúng cùng một lúc? cảm ơn vì chia sẻ nó matt 🙂

  • Matthew Woodward

   Trang web đầu tiên 🙂

 40. Adem

  hai matthew,
  tôi là newbie .. bài đăng của bạn rất hữu ích và truyền cảm hứng cho tôi …
  Đó là một bài siêu, tôi nghĩ rằng trang web được trên google SERP chỉ có một backlink một mình nhưng chia sẻ của truyền thông xã hội là rất có ảnh hưởng, nhờ bài viết

  • Matthew Woodward

   Vui mừng được phục vụ Adem!

 41. qiu qiu

  Tôi hiểu, chỉ có một điều nhỏ, đôi khi chúng ta bỏ qua nó bởi vì chúng tôi nghĩ nó không cần thiết.
  May mắn tôi đã đọc bài viết của bạn … và thay đổi tất cả các thiết lập truyền thông xã hội của tôi trong khi đọc, LOL Tôi cảm thấy như vậy câm không làm điều đó từ lần đầu tiên và tôi cứ nghĩ oh G ** của tôi, làm thế nào tôi có thể bỏ qua phần này …: D

  • Matthew Woodward

   Hahaha không có vấn đề gì vui vì nó đã giúp bạn!

 42. Mattt

  Wow, những thứ này thật dễ dàng và siêu mạnh. Sẽ được sử dụng này và làm cho một số nhóm, cộng đồng và các trang!

  Cảm ơn Matt

 43. sodesign.in

  Thanks for the idea to improve my social media backlinks

  • Matthew Woodward

   No problem 🙂

 44. indian recipes

  good information matt it is useful but still in a dilemma whether it will work out or not.

  • Matthew Woodward

   Well its pretty easy to find out…

 45. Kumpulan Informasi

  Useful and great tips. Thanks man 🙂

  • Matthew Woodward

   No problem 🙂

 46. shaun

  Hey matt

  Another great post I really like your style and you always add really good information, thanks for writing a quality post!!

  Have a great day!

  • Matthew Woodward

   Thanks Shaun!

 47. Dimitris

  Hello

  I am just trying to make seo through my social profiles and I accidentaly found your post. I wanted to ask you if this facebook posts that we make with the links, are countable backlinks for google or not? Is there a point to do them or are just only a way to gain traffic?

  Great post
  Thank you

  • Matthew Woodward

   If the post is public and indexed by Google yes but its better to do it like the tutorial guides you 🙂

 48. Johnny Gregory

  You have one of the best post I have seen that details some awesome seo links. Matthew keep up the great work!

  • Matthew Woodward

   Thanks Johnny 🙂

 49. Ali Baba

  Thanks for wonderful post. The article was very informative and I personally learn a lot from it.Thanks to people like you we still can be able to find material that we can learn from it.

  • Matthew Woodward

   No problem Ali 🙂

 50. arka

  thanks for the info wish them all success

  • Matthew Woodward

   No problem 🙂

 51. munad

  thanks for this great article,you wrote all of this to the world.

  • Matthew Woodward

   No problem Munad 🙂

 52. Vinyl Lantai

  Thanks for Nice article, that very informative.

  • Matthew Woodward

   No problem 🙂

 53. redibenzema

  yes. backlink is so important to improve my blog. but i dont have social media group to improve my blog. i will try it. thank you 🙂

  • Matthew Woodward

   No problem 🙂

 54. Biodata Lengkap

  Thanks for wonderful post. The article was very informative and I personally learn a lot from it.Thanks to people like you we still can be able to find material that we can learn from it.

  • Matthew Woodward

   Không có vấn đề, vui mừng t được dịch vụ 🙂

 55. Seputar Android

  Cảm ơn bài đăng tuyệt vời.

  • Matthew Woodward

   Không vấn đề gì Seputar 🙂

 56. Mamang Grosir

  Tuyệt vời! tôi có thể tìm một nơi khác để đưa trang web của tôi lên mạng xã hội.
  Cảm ơn rất nhiều Matt 🙂

  • Matthew Woodward

   Không vấn đề gì – bạn đã tìm thấy địa điểm nào khác?

 57. Amit kumar

  thông tin rất tốt. tôi là bloggrr mới, nó sẽ giúp tôi rất nhiều. cảm ơn cậu

 58. Amit kumar

  làm thế nào để sử dụng phương tiện truyền thông xã hội để chia sẻ liên kết nếu bạn là blogger mới và không có ngân sách cao

 59. Gurmeet

  Lời khuyên rất hữu ích để có được backlinks chất lượng cao.
  Cảm ơn bạn đã chia sẻ thông tin hữu ích này để tăng lưu lượng truy cập trang web

  • Matthew Woodward

   Không sao, vui lòng giúp 🙂

 60. kích động

  This article is like a hard slap on my face. Honestly I already know like half of them but still not doing it until now. Thanks Matt (for the slap)

  • Matthew Woodward

   No problem, it’s what I do 😛

 61. Teen Prog

  Very Userfull Information , I Like This 🙂

  • Matthew Woodward

   No problem 🙂

 62. alensa

  sir, This was awesome – very smart. I went through all of my accounts and added links. Thanks.

  • Matthew Woodward

   No problem Alensa 🙂

 63. kính mắt sài gòn

  Thank So much

  • Matthew Woodward

   No problem Kinh!

 64. ziaul kamal

  many do not want to tell about it, I’ve been trying to find nowhere, and here I really got a very precise review …
  Thank you very much

  • Matthew Woodward

   Glad to be of service!

 65. Herbi

  Wow. Thanks for wonderful post Matthew.
  I will try this method for my blog.

  I hope that work excellently. Hahah..

  • Matthew Woodward

   Please let us know how you get on Herbi!

 66. agil nie ardiyan

  Tôi đã sử dụng Facebook, Twitter, G + và LinkedIn để tạo một số liên kết ngược. Nhưng tôi chưa bao giờ cố gắng tối ưu hóa Pinterest và Instagram. Chưa bao giờ nghĩ đến trước đây.

  Cảm ơn Matt

  • Matthew Woodward

   Không vấn đề gì 🙂

 67. jinnan

  cảm ơn nội dung thông tin, không có biểu tượng

 68. dấu

  Bài đăng tuyệt vời một lần nữa.Google cộng với các liên kết hoạt động tuyệt vời 🙂

  • Matthew Woodward

   Họ là tốt đẹp và dễ dàng để có được cũng 🙂

 69. tiêu chuẩn điện tử

  Đây thực sự là bài viết hay, tôi không bao giờ nghĩ đến việc thêm địa chỉ trang web vào khu vực hồ sơ, rất hữu ích.

  • Matthew Woodward

   Không có vấn đề, vui mừng nó đã giúp bạn ra!

 70. Linden

  Đọc này tôi nhận thấy tôi đã không sử dụng của tôi về chúng tôi liên kết trên trang Facebook của tôi – buồn như vậy là haha. Matthew, bạn có đề nghị bất cứ nơi nào để có được tiêu đề tùy chỉnh được thực hiện?

  Bài viết hữu ích btw, cảm ơn!

  • Matthew Woodward

   Không có vấn đề Linden, bạn có thể tìm thấy tiêu đề facebook trên Fiverr

 71. Nigel Rankin

  Bài viết tuyệt vời Matthew, tôi đã bỏ lỡ 3 liên kết ẩn trên hồ sơ được liên kết cùng với phương pháp ‘khác’ – rất tiện dụng – cổ vũ

  • Matthew Woodward

   Mwahaha, liên kết ẩn pesky: P

 72. Pisofare

  Xin cảm ơn vì thông tin tuyệt vời này mà tôi không biết … cảm ơn bạn rất nhiều !!!!

  • Matthew Woodward

   Không sao cả, tôi hy vọng bạn đưa nó vào sử dụng tốt 🙂

 73. Bagas

  Cảm ơn bài viết tuyệt vời Matthew, Có rất nhiều phương tiện truyền thông xã hội backlink tôi không biết trước đây. 🙂

  • Matthew Woodward

   Không vấn đề gì Bagas 🙂

 74. David Puchyr

  Bài viết hay! Thông tin hữu ích. Cảm ơn

 75. irvandoda

  hướng dẫn tuyệt vời. sau khi làm điều đó. tôi có backlink nhiều hơn trước

  • Matthew Woodward

   Tốt, đó là mục đích của bài viết haha ​​= D

 76. Alif Setiawan

  Xin chào Matthew, cảm ơn vì đã chia sẻ ^^

  • Matthew Woodward

   Không có vấn đề = D

 77. Rani Maharani

  Thực sự đơn giản … cảm ơn rất nhiều.

  • Matthew Woodward

   Hy vọng bạn đặt nó để sử dụng tốt!

 78. itupoker

  Xin chào Matthew, Cảm ơn bài viết tuyệt vời, tôi đã bỏ lỡ 3 liên kết ẩn trên hồ sơ được liên kết cùng với phương pháp ‘khác’ nhờ chia sẻ ^ ^

  • Matthew Woodward

   Không vấn đề gì 🙂

 79. bromo east java

  Liên kết cuối cùng đến trang web Knowem là thứ tôi đang tìm kiếm từ nhiều tháng. Cảm ơn matt, như mọi khi, tôi có một cái gì đó mới từ blog của bạn.

  Đọc thêm: https://www.matthewwoodward.co.uk/tutorials/22-social-media-backlinks/#ixzz4H5yPZjVB

  • Matthew Woodward

   Không vấn đề gì 🙂

 80. kangilo

  Cảm ơn Matthew

  • Matthew Woodward

   Không vấn đề gì 🙂

 81. dak keraton

  Cảm ơn một bài viết tuyệt vời và hữu ích cho tôi. Rất cởi mở cảm hứng của tôi về backlink. Trân trọng

 82. edy

  bài viết rất nhiều thông tin. cảm ơn

 83. Kamil Migas

  Bài tuyệt vời. Tôi có một số ý tưởng tuyệt vời dựa trên những điều bạn chia sẻ. Tốt bằng văn bản và tấn giá trị.
  Tôi tin rằng nó sẽ giúp nhiều người xây dựng lưu lượng truy cập tốt hơn cho trang web của họ! Chia sẻ!

  Great work
  Kamil

  • Matthew Woodward

   Thanks Kamil 🙂

 84. Mr.Te

  Hi Mathew
  Thank For Sharing never think of adding website address in profile area,very useful.

  • Matthew Woodward

   Let us know how you get on!

 85. mahesh

  Nice Article, all these tips helping to make social profile strong to earn strong back links. thanks for sharing.

  • Matthew Woodward

   I hope you put it to good use!

 86. Charlie Street

  Hey Matt. Does this work for new sites too? I mean, I don’t have too much content but I’m trying to get them out there. Yeah and another question, I don’t have much social media followers. So will it work as links regardless of the people clicking on it?

  Thank you for your article.

  • Matthew Woodward

   Yes it will work regardless of the age of the site and social profile

 87. Mus Deoranje

  useful and great tips as usual
  Thanks you

  • Matthew Woodward

   Thanks Mus!

 88. BizVista

  Very informative and seems like you researched well about all the networks and went through every single of them! Thanks for sharing,

  • Matthew Woodward

   Glad you enjoyed it!

 89. Guy

  Really need this give me a proper insight

  • Matthew Woodward

   No problem Guy!

 90. Rashid

  I never noticed this much potential backlinks from social networks. Thanks man.

  • Matthew Woodward

   No worrys 🙂

 91. kondomgerigi

  thanks fore sharing information

  • Matthew Woodward

   No worrys!

 92. panjul1

  Thanks for sharing. I will to do with my domain to get backlink from social media. I hope to increase rank of my website in search engine. Thanks for all.

  • Matthew Woodward

   Let us know how you get on!

 93. sri

  useful and great tips as usual 🙂

  • Matthew Woodward

   No problem Sri!

 94. Sujoko

  Breaking down a complex issue into a simple process – thanks for sharing.

  • Matthew Woodward

   Glad to be of service!

 95. thoriquljannahtour

  nice information. i wil practice step by step to increase my website. Send me email if you have another article like this. Thanks.

  • Matthew Woodward

   No problem 🙂

 96. carisa

  very good..thank you

  • Matthew Woodward

   No problem Carisa!

 97. nicky

  again..!!! another great stuff you shared. I didnt give a concern to this kind of thing, advance. Since many said it wouldn’t give any effects. But after reading this, probably, I would change my mind..

  Thanks for the enlightment, pal !

  • Matthew Woodward

   No problem Nicky 🙂

 98. elzam

  nice information, very good thank you ……………………

  • Matthew Woodward

   No problem Elzam!

 99. peluang bisnis

  Good strategy mate ..

  SEO whitce .. i like it

  • Matthew Woodward

   No worrys Peluang!

 100. Klinik Utama Gracia

  thanks for the info wish you all the best ya guys. i always waiting your post.

  • Matthew Woodward

   No problem Klinik!

 101. OkeJal

  This was awesome – very smart. I will try it.
  Thanks

  • Matthew Woodward

   No worrys Okejal!

 102. Ali Imran

  Hi Matthew,

  Cảm ơn những lời khuyên tuyệt vời, tôi mới trong lĩnh vực viết blog này, và tôi đã nhận được lo lắng về việc nhận backlinks như mọi người nói với bạn những câu chuyện khủng khiếp về cách backlinks tốt hay xấu có thể được vào blog của bạn.

  Cảm ơn bạn. 🙂

  • Matthew Woodward

   Đừng lo lắng về điều đó, chỉ tập trung vào việc nhận 100 người đăng ký email đầu tiên của bạn

 103. Alex

  Cảm ơn vì đã chia sẻ điều này, Matthew. Tôi tin rằng các liên kết truyền thông xã hội đóng một vai trò quyết định trong việc thiết lập sự tin tưởng trang web của bạn trong mắt google miễn là bạn không gửi spam.

  • Matthew Woodward

   Có nó chắc chắn không!

 104. Hadad Al Akbar

  Những kẻ nội dung tuyệt vời. Tôi thích nó.
  Cảm ơn bạn đã thông tin

  • Matthew Woodward

   Đừng lo lắng Hadad!

 105. Tempat Tidur Mewah Ukir Klasik Terbaru

  Cảm ơn kiến ​​thức, tất cả thời gian này tôi chỉ bỏ qua Social Media trong chương trình khuyến mãi. Bài viết tôi đăng cũng ít độc đáo và chất lượng hơn. Lời chào nồng nhiệt từ chúng tôi

  • Matthew Woodward

   Tôi đề nghị bạn lên trò chơi của bạn 🙂

 106. fakta lagi

  Great hướng dẫn Matthew Woodward! Tôi chia sẻ tài liệu này.

 107. Augustin

  Cảm ơn bạn đã thông tin. Bài báo tuyệt vời!!

  • Matthew Woodward

   Không vấn đề gì Augustin!

 108. LINDA MABREY

  Bài báo tuyệt vời! Tôi đã đi qua bài viết,
  Instagram làm việc cho tôi, Cảm ơn những lời khuyên
  tôi thực sự yêu cách bạn cung cấp thông tin.
  Tôi rất mong được xem thêm thông tin về chủ đề liên quan.
  Cảm ơn bạn

  • Matthew Woodward

   Không vấn đề gì Linda 🙂

 109. Nitin Ravale

  Những bài viết này thực sự thúc đẩy hầu hết các blogger vì hầu hết các blogger đều biết về Facebook, Twitter, Reddit và P Interest vì đây là những người tạo ra hầu hết các backlinks và Traffic.

  • Matthew Woodward

   Vâng và nó làm cho một số backlinks dễ dàng!

 110. King Larry

  Điều tốt đẹp nó thực sự hữu ích. Cảm ơn

  • Matthew Woodward

   Đừng lo lắng Larry 🙂

 111. trò chuyện

  hi
  Điều này thật tuyệt vời – rất thông minh. Tôi sẽ thử nó.
  Cảm ơn

 112. chilledmind

  Pinterest đã thực hiện một số thay đổi để liên kết ghim là nofollow ngay bây giờ.

  • Matthew Woodward

   Cảm ơn các cập nhật 🙂

 113. themepi

  Có, tôi thấy backlink xã hội là rất mạnh mẽ. Nếu tôi tìm kiếm các liên kết xã hội của trang web của tôi xuất hiện đầu tiên trước khi liên kết trang web của tôi.

  • Matthew Woodward

   Đó là một vấn đề, xây dựng thêm liên kết đến trang web của bạn!

 114. tyreece cox

  Bài báo tuyệt vời!
  Cá nhân tôi sử dụng Instagram giúp tôi có được lưu lượng truy cập tốt

  • Matthew Woodward

   Tôi đã quá già cho Instagram: P

 115. Charles

  Chào Matthew. Cảm ơn thông tin tuyệt vời. Tôi mới ở tiếp thị liên kết và bài viết này là một nguồn tài nguyên tuyệt vời! Xin hãy tha thứ cho tôi nếu bạn đã bảo hiểm điều này rồi, và tôi đã bỏ lỡ nó, nhưng tôi không chắc tôi nên sử dụng cái tên nào cho tên hồ sơ truyền thông xã hội.

  Should I use my personal name or website name (not the entire URL, but the shorten version, like MyBlog) for the profile name. I understand my url needs to go in the URL field. Thanks!

  • Matthew Woodward

   Use your website name

 116. Ricky FR

  Hi, thanks for your tips. Your tips is can help anyone who want to learn about SEO like me 🙂 . G** Bless You dude 🙂

  • Matthew Woodward

   Thanks Ricky!

 117. Rezza Indra Rahayu

  It seems like this article was satirical, almost everything in the above I explain the use :p

  Thanks for sharing

  • Matthew Woodward

   No problem Rezza 🙂

 118. Dzulfikar

  Thank you, the article is very useful for me and I gained knowledge by reading this article

  • Matthew Woodward

   Awesome =D

 119. Tamil radios

  Nice Article. Thanks

  • Matthew Woodward

   No problem!

 120. Raj

  I’ve been using Facebook, Twitter and Google plus. Now going to use these other great sites. Thank you for a very useful article.

  • Matthew Woodward

   No problem Raj!

 121. Shubh

  Thanks Matthew, you shared excellent tips about social media backlinks. Social media still plays role in SEO and promotion. Your guide is quite helpful for me to implement.

  • Matthew Woodward

   No problem 🙂

 122. Rajen

  very nice tips about social media backlinks. This shows how social media is still a powerful tool for SEO purpose. Thanks Matt…

  • Matthew Woodward

   No problem Rajen!

 123. Fajar

  Hey Matt. Does this work for new sites too? I mean, I don’t have too much content but I’m trying to get them out there. Yeah and another question, I don’t have much social media followers. So will it work as links regardless of the people clicking on it?
  Thank you for your article.

  • Matthew Woodward

   Yes for new sites is no problem!

 124. Toai

  Hi Matt,
  I’m a big fan of you <3
  Drop many many link on social without activity have threat for SEO?

  Thanks,
  Toai

  • Matthew Woodward

   No its fine to do

 125. Jim Beals

  super article that changes the way I think about social bookmarks

  • Matthew Woodward

   No worrys Jim!

 126. Paul Tufts

  really informative article that lays to waste the myths about social bookmarks.

  • Matthew Woodward

   No worrys Paul! But this isnt about social bookmarks

 127. Red Wine

  Thanks for sharing. Wonderfull list of social media backlinks. Will surely help me to rank my wine website.

  • Matthew Woodward

   No worrys

 128. angcctv

  This article motivation for me, and very touching in my cheek, like a slap: D

  • Matthew Woodward

   No problem!

 129. Amit Jain

  Hi Matthew, Thanks for great read. An excellent article for anyone who is embarking upon journey of online marketing.

  • Matthew Woodward

   Glad to be of service Amit!

 130. Máy chạy bộ

  The article is great. And I’m also trying to link building links for my website

  • Matthew Woodward

   Thanks May 🙂

 131. ardy cool

  Bài viết này mở mắt tôi, nó chỉ ra những điều mà chúng tôi ghé thăm mỗi ngày là rất có lợi cho backlink .. thx rất nhiều matt

 132. Mahesh Kumar

  Lời khuyên hữu ích và tuyệt vời như bình thường ..
  Cảm ơn Bro…

 133. Russel

  Tôi đã cố gắng để có được thông tin backlinks cho trang web của chúng tôi. Cái này có vẻ khó chịu. Cảm ơn.

  • Matthew Woodward

   Không vấn đề gì Russel!

  • Rahul

   Có bạn là đúng bài viết rất tốt

 134. Babul Hossain

  Bạn là Chuyên gia SEO bất thường. Cảm ơn bạn đã kiên nhẫn vì đã kiên nhẫn trong khi viết blog lớn như thế này.

 135. Firan

  Tôi không thể có được những từ để đọc hướng dẫn trang siêu đầy đủ, tôi thực sự thích và giúp tôi. Cảm ơn bạn

  • Matthew Woodward

   Hy vọng nó sẽ giúp bạn Firan

 136. iqbal

  Tôi đã cố gắng để có được thông tin backlinks cho trang web của chúng tôi. Cái này có vẻ khó chịu. Cảm ơn. và hy vọng thành công của bạn tiếp tục

  • Matthew Woodward

   Không vấn đề gì 🙂

 137. waseem khan

  Đây thực sự là một bài viết rất hữu ích cho backlinking trong các trang mạng xã hội, bài viết này có đầy đủ thông tin và kiến ​​thức tuyệt vời nhờ chia sẻ nó với chúng tôi

  • Matthew Woodward

   Không có vấn đề Waseem

 138. Alisha

  Chào,

  Bài báo rất hay.

  Cảm ơn bạn đã chia sẻ thông tin giá trị này với chúng tôi.

  và tôi chắc chắn sẽ làm theo các mẹo của bạn để tăng lưu lượng truy cập cho trang web của tôi.

  Sẽ yêu nếu bạn chia sẻ nhiều hơn về tối ưu hóa lmedia socia.

 139. karaoke dangdut

  cảm ơn cho hướng dẫn, bây giờ tôi biết làm thế nào để làm cho backlink xã hội, gây ra tôi không biết về điều này, thans để chia sẻ

 140. dwi

  lời khuyên hữu ích và tuyệt vời như thường lệ 🙂
  Cảm ơn người đàn ông 🙂

 141. govindjha

  Lời khuyên rất hữu ích và thnks một lần nữa

 142. KeylaJone

  Chào Matthewwoodward!
  Cảm ơn bạn đã chia sẻ tốt.

 143. Liên kết Gostar

  Xấu hổ về tôi: D
  một số liên kết xã hội mới tôi đã học được trong bài viết này
  nhờ GREAT .

  • Matthew Woodward

   Haha không vấn đề gì

 144. Top 5

  Chào

  Nó thật là tuyệt vời. Tôi đã đi qua tất cả các tài khoản của tôi và thêm các liên kết.

  Cảm ơn

  • Matthew Woodward

   Không vấn đề gì 🙂

 145. omblogging

  Cảm ơn bạn đã chia sẻ, Bạn thật tuyệt vời!

  • Matthew Woodward

   Vui mừng được phục vụ

 146. Rezaoot

  Bài viết này giống như một cái tát cứng trên mặt tôi. Thành thật mà nói tôi đã biết như một nửa trong số họ nhưng vẫn chưa làm điều đó cho đến bây giờ. Cảm ơn Matt (cho cái tát)

  • Matthew Woodward

   Đừng lo lắng, hãy cho tôi biết nếu bạn cần một người khác

 147. Akbar

  Tôi nghĩ tôi cần thử những thứ này. Bài đăng hay, tôi sẽ luôn chờ bài viết khác của bạn

 148. Khan Bawa

  Cảm ơn bạn Tôi yêu bạn Blog Rất Trợ giúp Đầy đủ

 149. Muita Viagem

  Thật tuyệt vời. Tốt để xây dựng kết nối với các trang mạnh như phương tiện truyền thông xã hội mà bạn đã cung cấp cho chúng tôi. Tôi sẽ quảng cáo quora.

 150. Mike

  That was a very very useful and extremely helpful article. Thanks Matt, for the tips.

  • Matthew Woodward

   No problem Mike!

 151. Muhammad Anas

  Thanks for this article matt. I have bookmarked it. This is very useful for me as a new blogger and don’t have much experience. So far I just use facebook, in the future I will utilize other social media for my blog backlink

  • Matthew Woodward

   No problem, make sure you come back and take action!

 152. Indra

  Hi
  This post realy great, i was use Google+ for share my link

  • Matthew Woodward

   Glad it helped!

 153. Purpal

  It was a great informational list to get back links from social media websites. The great part was how one can build links & its description, rather than just random points. Great work Matthew! You are awesome!!

  • Matthew Woodward

   No problem Purpal 🙂

 154. Alexis

  I am reaaly interested in this…
  it Might just work

  • Matthew Woodward

   Let us know how you get on

 155. Hamza ali

  I have created backlinks with all social media sites you have mention.

  • Matthew Woodward

   Good job on taking action!

 156. Preeti Mishra

  Wow, Very nice article. I was searching some of the beneficial ways to create and add backlinks of my site. And found this article really very useful.
  Will you please tell me apart from backlinks, how I can get more traffic on my website ?

  • Matthew Woodward

   Just search the blog theres a ton of tutorials

 157. herbo living

  I found this article really very useful for creating and adding backlinks of my site.

  • Matthew Woodward

   No problem!

 158. Duygu

  It was a excellent informational list. Thank you

  • Matthew Woodward

   No worrys 🙂

 159. Mohammad

  it was so helpful
  tnx alot

  • Matthew Woodward

   No problem Mohammad!

 160. pancardstatusnow

  It’s a awesome topic so really by doing this we will get the backlinks as i am newbiew to bloggin i am little bit concers about it

  • Matthew Woodward

   It’s easy to do!

 161. Rudra Goyal

  Nó thực sự là một trang web cuối cùng để nắm bắt các chi tiết bây giờ tôi dễ dàng tạo backlinks mạnh mẽ cho trang web của tôi. Tôi sẽ tạo backlinks bằng cách làm theo các bước của bạn. Tôi sẽ cung cấp cho bạn 5 sao cho điều này tiếp tục đưa ra chi tiết cho chúng tôi.

 162. William

  Rất hoàn chỉnh. Cảm ơn

  • Matthew Woodward

   Không vấn đề gì William!

 163. James

  Wow.Đây thực sự là bài viết hoành tráng cho các phương tiện truyền thông xã hội backlinks. Bạn có nghĩ rằng việc sử dụng mạng ifttt có thể giúp bạn tăng xếp hạng của Google không?

 164. keef

  cảm ơn rất nhiều

 165. MantapZone

  Bài đăng đẹp, thx cho thông tin

 166. Sam

  Đây là Matt tuyệt vời. Tôi đã luôn luôn bỏ qua các liên kết truyền thông xã hội như là phương sách cuối cùng bởi vì tôi thấy họ không lập chỉ mục một cách dễ dàng và không cung cấp lợi ích thực sự ngay lập tức. Tôi thích Quora và Reddit.

  • Matthew Woodward

   Họ là một cơ sở khởi đầu tốt

 167. Derek Marshall

  23.1 Thêm liên kết của bạn vào thông tin đăng nhập Quora!

 168. pankaj

  Đó là những gì tôi làm trước khi bắt đầu bất cứ điều gì chỉ để cho người khác biết rằng chúng tôi đang lên với một chủ đề khác.

 169. Mihir Patel

  Blog tốt và cân bằng Matthew, Nhưng bạn có thể làm điều gì đó thú vị hơn về đánh dấu trang xã hội và cấu trúc liên kết của nó hay không.

  • Matthew Woodward

   Bạn muốn biết chính xác điều gì?

 170. Prashant

  Awesome Post Matthew, Những thứ thực sự thú vị theo xu hướng mới nhất, liên kết xã hội sẽ không bao giờ gây hại cho bất kỳ trang web nào, hơn nữa, tôi sẽ sử dụng tất cả chúng theo lời giải thích của bạn trong bài đăng này.

  Tôi không thể hoàn toàn “Liên kết # 10: Ảnh và video của bạn Tweets”, xin vui lòng giải thích một lần nữa, xin vui lòng?

  • Matthew Woodward

   Điều đó đúng 🙂

   Bạn không hiểu gì

 171. umair ansari

  IMO, Instant Messengers đang được xếp hạng để chia sẻ liên kết

  Mẹo WhatsApp bạn đã đề cập đã có trong tâm trí của tôi trong 4 tháng qua và gần đây đã bắt đầu đề xuất khách hàng của tôi sử dụng IM để chia sẻ liên kết.

  Another way to use IM is to use the “Status” feature of WhatsApp to promote time sensitive offers (perfectly fits the “1 day left” promotions”) as it lasts for 24 hours.

  One can also add a promotional image in place of the DP. This tip can work for any Instant Messenger.

  • Matthew Woodward

   Yes they can be effective as well for traffic rather than links

 172. DESCO

  Dear Matt!

  You are rocking with your strategy about SMO

  Thank You
  Descoonline.com

  • Matthew Woodward

   No worrys Desco!

 173. Sgarbi Consulenza

  Thank you Matthew! Got some new techniques like “AMA”, starting them right the way.

  • Matthew Woodward

   No problem 🙂

 174. Mark

  Great links sir. I never considered most of those links but now I will try them

  • Matthew Woodward

   No problem Mark!

 175. Gerard

  Thanks for the tips Matthee,I really don´t understand the tip of the twitter pictures. I type the URL in the tweet, and add the picture, but the picture is not clickable. could you please explain the way to set a link into a twitter picture? Thank you

  • Matthew Woodward

   Setup twitter markup on your site

 176. Cathie

  This is great, but you need to have a share button for Facebook so I can share it more easily. You only have a Like button. Thanks.

  • Matthew Woodward

   There is one at the top and bottom of the page

 177. Rexusmo

  It been a while since I’ve visited this site but as always your post are always magnificent. Do you have a post on social media sites with followed links or some other relevant sites.?

  Thanks alot this post was helpful.

  • Matthew Woodward

   Isn’t that was this post was about?

   • Rexusmo

    Base on what you said

    ”Can I tell you one of the most common misconceptions in SEO?
    Social Media backlinks are not pointless.
    I get why many marketers think they are (perhaps including you). It’s because they’re no follow and they don’t ‘count’ in the realms of usual SEO.”

    I know the post is about social link but what I was asking for is a followed link.

    Well thanks for the great post.

 178. kamel

  how many can i put backlinks perday on the social media pages??
  bcoz i know that is google dont like many put much more backlinks perday

  allowed only 7

  and thnx u

  • Matthew Woodward

   You can do them all in one day no problem

 179. Gandhi Kush

  Yehh a good explanation on improving SEO.
  As today’s world is going online it’s necessary to improve your SEO rank on your website.
  So I think you provided the best info regarding this.
  The information is really valuable to improve your SEO skills.

  Hope you provide us with such useful info in future

  • Matthew Woodward

   I try my best 🙂

 180. Feras Antoon

  One of the most useful content I read in a while. I created some profiles while I was reading your article, and added links in profiles I already had and was missing the opportunity. Great job!

  • Matthew Woodward

   No problem Feras!

 181. Hari Mohan Sharma

  Hi, Matthew!
  This post has covered nearly all areas of link building opportunities at the mentioned social websites. Thanks for the article.

  • Matthew Woodward

   No problem Hari!

 182. flipkart independence offers

  Nice article on backlinks

  • Matthew Woodward

   No problem!

 183. Ankit madiyan

  This blog is very helpful for that who are learning SEO or SMO like me. i want to say thanks Mr. Matthew for sharing this information with us.

  • Matthew Woodward

   No problem Ankit!

 184. Navin Mirania

  A great list to work through. Thank you for sharing this Matt. I know a lot of people just not have the time to go through this one by one. Just because of this article I received a few new clients because being a virtual assistant a few clients contacted me to go through this list and get the links added on their profiles. Saved them a lot of time and the new business coming in was good for me too :). A great help.

 185. Roxana

  G**, it’s been ages but good to see quality posts on your blog, Matt.
  Great suggestions.

  One comment though: For Pinterest. Watch out when you’re submitting multiple pins (that are your own/link to your own stuff) to groups on Pinterest. Pinterest has a weird algorithm and your account can get suspended indefinitely or banned from the social media site, if they smell too much self-promotion.

  1 pin per day submitted to a group/a board is safe, though. 🙂
  Hugs from Bucharest.

  Roxanne

  • Matthew Woodward

   Thanks for the extra tip and glad to see you are still here!

 186. LARRY SPENCER

  Great article! There are a TON of items that I added AND I found a mistake in one of existing links. Thank you for the information.

  • Matthew Woodward

   No worrys Larry!

 187. Jim

  I checked through and I see that I already do many of these ways you listed. It is cool though. I am off yo subscribe to your lifr for the SEO material. I so wanna be a guru lol. Thanks

  • Matthew Woodward

   Haha no worrys Jim!

 188. ijo gading

  Although not all of me apply, but some point above can help me make anchor in some social media

  • Matthew Woodward

   I hope you put it to good use!

 189. Sam

  If you ave more than one link pointing to the same page on any one page, Google will only count the first one. Is that right Matt?

  • Matthew Woodward

   Yes

 190. Rakib Hossen

  Thanks for help us with this post

  • Matthew Woodward

   No worrys Rakib

 191. Rafia khan

  Great list. I am going to try each technique one by one for my growing blog

  • Matthew Woodward

   No worrys Rafia

 192. saibharath

  Amazing tips to build social media back links. Just had a quearion,is Whatsapp link just for getting traffic or will it add some seo value to my site?

  • Matthew Woodward

   Traffic at the moment

 193. Femstic

  This is interesting Mathew. To be sincere I gained alot here. Though am using many of these methods before but I will make sure that I add those am not using now.

  Thanks so much….

  • Matthew Woodward

   No problem!

 194. Ali

  Another great informative post from you I will start implementing these techniques on my new niche site.

  • Matthew Woodward

   It’s a great foundation for any site 🙂

 195. SEO Power Solutions

  Hi Matthew,

  Thanks for share your Social Media Back Link Knowledge. This is a very helpful link building strategy.

  Please if you have some Google+ business pages link building tips please share.

  • Matthew Woodward

   They are all on this post sorry

 196. Govt Form

  Nice, Useful Artical. Thanks

  • Matthew Woodward

   No problem!

 197. Soni Kumari

  Hey Thanks Matthew 🙂
  For such an Informative Content, Love it
  Regards
  Soni

  • Matthew Woodward

   I hope you put it to work Soni!

 198. Sandeep Sharma

  Another great piece of info from matthew!! Let me see how it goes.
  wigh you luck always sir 🙂

  • Matthew Woodward

   No problem Sandeep =D

 199. Muthukrishnan

  Thanks for the amazing article.I will try all these tips to promote my blog

  • Matthew Woodward

   No problem!

 200. Prosper Noah

  Hi Matthew,

  Socia Media Backlinks are cool, really cool because it also gives more exposure to your blog which means more traffic!

  I have tried just few out of all these, and would definitely check other ones too.

  Have a nice day!

  • Matthew Woodward

   Yeah make sure you make as many of them as you can 🙂

 201. sahil jangid

  it’s amazing post about backlinks and I liked it so much…………………..thanks matthew

  • Matthew Woodward

   No worrys Sahil!

 202. Hamza Azam

  Hi Matthew,
  I think this method is very useful to get backlinks from social media. I would definitely try it out. Thanks
  Hamza

  • Matthew Woodward

   Please let us know how you get on

 203. saju

  The post has been pretty much done. The methods of this post can be used for the site. Thank you

  • Matthew Woodward

   No problem Saju!

 204. rudro neel

  great post. getting so much help using your suggestion. keep posting information like those. thanks a lot.

  • Matthew Woodward

   Glad to be of service Rudro!

 205. Tuhin Dutta

  This is a very helpful article. I have learned a lot from here. Thanks for your great job.

  • Matthew Woodward

   No problem Tuhin!

 206. John

  Hi Matthew,
  I just don’t understand how you do come up with such ideas. Truly wesome.

  • Matthew Woodward

   No worrys John 🙂

 207. First Curve Digital

  Excellent article Matt! It’s so refreshing to see genuine, actionable insight amongst all the noise!

  • Matthew Woodward

   No worrys I try my best!

 208. Erez Elias

  First of all, this is an amazing article and a wonderful source. I know that I’ve implemented some of what you mentioned and I’ll keep working on it to make sure that I get as many backlinks as possible from social media sources.

  Second, I’m stunned by how you take the time to answer each and every one of the posts. I can tell that you’re taking it very seriously and treat every comment like it’s the only comment on the post. Amazing, well done.

  • Matthew Woodward

   No worrys, without the readers the blog is nothing!

 209. saju

  nice

  • Matthew Woodward

   Thanks Saju!

 210. Shohan

  getting so much helpful , thanks

  • Matthew Woodward

   No worrys Shohan

 211. Muzammil Hingoro

  First time I learn about Twitter description link 🙂

  • Matthew Woodward

   No worrys Muzammil

 212. Webtraffic.agency

  Great article, I liked the Whatsapp one, this is totally different. I would like going with Deviantart and getpocket as well

  • Matthew Woodward

   Great tips thanks!

 213. Sam

  Thanks for the http://knowem.com citation Matt. I am going through each social network they list and creating a profile for my business with link back to my site. Some of them also have their own lists of even more networks.. Most of them can link to each other as well which I believe could also be helpful.. By the time I’m finished I will literally have hundreds of new backlinks and business citations scattered all over the net and all linking to each other like a big spider web.

  • Matthew Woodward

   No problem Sam!

 214. Jesse B

  I really enjoyed the article! I learned and you gave me some ideas! Thank You!

  • Matthew Woodward

   No problem Jesse!

 215. distro bandung

  wow, thats great.. this is fortunatelly i can get the secret of facebook link building. thanks a lot off, Mr.

  • Matthew Woodward

   No problem

 216. Live Large Design

  Thanks for the great tips! I’m glad I found your article this helps me a lot.

  • Matthew Woodward

   Pleased to have helped

 217. Kampung Kurma Group

  Hi Matthew,
  I think this method is very useful to get backlinks from social media. I would definitely try it out. Thanks

  • Matthew Woodward

   Glad you found it useful

 218. Brain’s Yoga

  Great Article. Thanks for the tons of information you shared.

  • Matthew Woodward

   No worries Brian, hope you found it useful

 219. Aishwar Babber

  Hey,

  This is a great article. I knew we could take advantages of social media links but this article brings all the ideas on one page and that is some great resource. I got some new link ideas from this.

  Thanks for sharing this article.

  • Matthew Woodward

   Hey Aishwar, no problem

 220. srikanth

  Social Media backlinks are awasome and thanks for this post

  • Matthew Woodward

   You gotta love those social media backlinks 🙂

 221. Cambodia Taxi

  Nice article, thank for always sharing the knowledgeable

  • Matthew Woodward

   Knowledge is power, good luck to you

 222. Naimlog

  Nice This article is like a hard slap on my face. Honestly I already know like half of them but still not doing it until now. Thanks Matt…

  • Matthew Woodward

   Hahaha, get going with them then

 223. Malik

  Nice Website for some important data to get it….

  • Matthew Woodward

   Thanks Malik

 224. Eddie Sun

  Recently found this amazing site. Many useful articles and tips for SEO. Thanks for the great post.

  • Matthew Woodward

   Cheers Eddie, I hope the articles have been useful

 225. Peter

  Some usefull tips. Good reading

  • Matthew Woodward

   Thanks Peter

 226. Ayurskins care

  so amazing tips finally got some idea about social media link building.

  • Matthew Woodward

   Glad the article gave you some good tips

 227. Alfian Nangili

  Thank you for a very great article

  • Matthew Woodward

   No worries Alfian

 228. Martin Burt

  Wow I thought I had done all I could but there are plenty for me to add … Thanks for the great post off to get cracking then lol

  • Matthew Woodward

   Hi Martin, haha always more to do 🙂

 229. Jason Smith

  Thanks for the great info – always looking to add to my backlinks and you had a few tips I have never seen before.

  • Matthew Woodward

   Thanks Jason, always pleased to help

 230. Justice League

  Thank You,
  For Posting a Nice Article
  Great Work and Keep Continue

  • Matthew Woodward

   Will do, thanks

 231. Carla

  Very good post. It was of help. Thanks

  • Matthew Woodward

   Thanks Carla

 232. situs poker v

  So nice information

  • Matthew Woodward

   Glad to help

 233. Amit Shakyawar

  Thanks for the info. I have been using most of these but there were some I had missed. I may give Reddit a go next.

  • Matthew Woodward

   Sounds like a good idea to me

 234. Ann mathew

  Thank you for your information.

  • Matthew Woodward

   No problem Ann

 235. Rakibul Islam

  Great post, Thanks for this informative article.

  • Matthew Woodward

   Cheers Rakibul, glad you like the info

 236. Ann Mathew

  Thank you for your useful information.Thanks a lot

  • Matthew Woodward

   No problem Ann

 237. Apollos Iteire

  To be honest with you, I’ve never seen any post about SEO that is as brilliant as this one. Very unique with some overlooked tips that can actually make a difference. After reading this post I had no option but to trust whatever you say from now on. I will like to let you know that I am your newest subscriber. I just launched my e-commerce shop 24th November 2017 and was looking for some good link building methods when I ran into this post. I have bookmarked this URL and implemented few of your tips. My goal is to implement all tips in this post.
  Keep it up man, you are doing fantastic. Looking forward to getting more from you.
  Special thanks to you for this post.

  • Matthew Woodward

   Hey, cảm ơn rất nhiều và may mắn với cửa hàng mới của bạn!

 238. Mary Calista

  thi s articel rất hữu ích…

 239. Brian Watkins

  Hướng dẫn viên. Nhiều như tôi nghĩ rằng tôi đã có hồ sơ xã hội của tôi đóng đinh xuống, hướng dẫn của bạn đã giúp tôi squeeze khá một vài liên kết thêm ra khỏi Facebook đặc biệt. Đây là blog mà tôi sẽ theo dõi ngay bây giờ.

  • Matthew Woodward

   Cảm ơn Brian, luôn luôn có thêm một ít phòng cho các liên kết 🙂

 240. Satish pandey

  Xin chào, Matthew Cảm ơn bài viết tuyệt vời này giải thích quá trình xây dựng backlinks truyền thông xã hội, tôi đã từng làm xước đầu mỗi khi tôi nghe về các liên kết xã hội. Cảm ơn bạn đã giải thích chi tiết.

  • Matthew Woodward

   Vui vì tôi có thể giúp Satish

 241. Jahangeer Khan

  thông tin tốt

  • Matthew Woodward

   Chúc mừng cho phản hồi Jahangeer

 242. حمل و نقل بین المللی

  bài viết tuyệt vời cảm ơn bạn thân yêu matt

  • Matthew Woodward

   Cảm ơn, bạn được chào đón

 243. Exoplismos Edu

  Cảm ơn bài viết tuyệt vời !!!

 244. Harmanpreet singh

  Usually, I never comment on blogs but your article is so convincing that I never stop myself to say something about it. You’re doing a great job Man, Keep it up.

  • Matthew Woodward

   I am glad to break the mold!

 245. Solusiservis.com

  thanks for sharing, this is usefull article and i’ve been share this article to my social media account, keep it up!

  • Matthew Woodward

   Thanks for the shares

 246. md rakib

  Really helpful info. Thanks Matthew

  • Matthew Woodward

   No worrys

 247. Jan Steen

  Nice article. Really useful. Did not know I could so easily add some extra links to our business templates website.

  • Matthew Woodward

   Super easy!

  • Daniel

   I agree. This article was great. I learned a lot from it.

   • Matthew Woodward

    Thanks Daniel, now just need to apply it 🙂

 248. Bill Hildebrand

  Matthew , loved this post. Lots of terrific tips that can be put to use to get links. Thank you.

  • Matthew Woodward

   Cheers Bill

 249. paul kafuma

  Hey Matthew,

  Cảm ơn vì sự thức tỉnh đó. Từ bây giờ, tôi sẽ bắt đầu sử dụng các liên kết ngược cho truyền thông xã hội hy vọng sẽ nhận được nhiều liên kết và thứ hạng từ Google.

  • Matthew Woodward

   Bạn được chào đón Paul

 250. lừa gạt

  bài báo rất buồn rầu của tôi, tôi thực sự đang tìm kiếm .. một thanx đặc biệt cho quản trị viên.

  • Matthew Woodward

   Rất vui khi bạn tìm thấy nó sau đó 🙂

 251. Nắng

  Cảm ơn vì đã chia sẻ bài viết này !! Thực sự hữu ích của nó

  • Matthew Woodward

   Không có vấn đề Sunny, vui vì tôi có thể giúp bạn

 252. Asad Ullah

  Của Great Bro Keet. Bạn đang sở hữu

 253. Bharat Katarmal

  Vâng. Tuyệt quá. Lần đầu tiên tôi biết rằng backlink có thể đạt được từ trạng thái whatsapp. Cảm ơn bạn.

  • Matthew Woodward

   Không có vấn đề Bharat

 254. Rahul

  Cảm ơn Matthew Woodward vì bài viết giết người này! G ** chúc lành cho bạn và theo kịp công việc.

  • Matthew Woodward

   Chào Rahul, tôi rất vui vì bạn thích nó!

 255. Omtechmed

  Nice article thân yêu giữ nó lên ..

  • Matthew Woodward

   Cảm ơn rất nhiều, tôi dự định.

 256. hộ tống nainital

  bài viết hay mà bạn biết

  • Matthew Woodward

   Cảm ơn hy vọng nó hữu ích

 257. mahdiomid

  Cảm ơn bạn vì nội dung của bạn

  • Matthew Woodward

   No problem, thank you for taking the time

 258. Lynkpal

  Nice informative blog for SMO marketer….. Definitely sharing on my social network at Lynkpal

  • Matthew Woodward

   Thanks for the share

 259. rainer

  wow great sir, IG & google + i’ll trying

  • Matthew Woodward

   Thanks Rainer

 260. andy

  Very nice thanks

  • Matthew Woodward

   No problem Andy

 261. azhar mujawar

  it is really helpful information thank you for sharing

  • Matthew Woodward

   Glad you found it helpful Azhar

 262. Anshu

  Thanks For sharing the do-follow Backlinks.

  • Matthew Woodward

   My pleasure

 263. Mozaik Market

  It’s been a great article. I look forward to the continuing of your writings. I wish to study well …

  • Matthew Woodward

   Well I hope you take what you learnt and apply it! Good luck

 264. Location Paris

  Thanks a lot for this valuable share. These tips are just superb

  • Matthew Woodward

   You are welcome

 265. Shalini singh

  thnk for sharing this information

  • Matthew Woodward

   No problem Shalini, I hope it was of use to you

 266. Mcafee activate support

  cảm ơn vì đã chia sẻ bài viết này rất hữu ích .. !! giữ nó lên ..

 267. mansi singh

  bài đăng đẹp … bài đăng này rất hữu ích và hữu ích nhờ chia sẻ thông tin này

  • Matthew Woodward

   Đừng lo lắng! Vui mừng bạn đã tìm thấy nó hữu ích

 268. setareh238

  bài viết hữu ích cho seo và backlink

  • Matthew Woodward

   Cảm ơn! Bây giờ bạn chỉ cần có những gì bạn thấy hữu ích và nhận được nứt 🙂

 269. 5 mẹo để trang trí ngôi nhà thông minh của bạn

  HI,
  Điều tuyệt vời, tôi thích bài đăng này, và mọi người cũng vậy. Bạn có nhiều nhận xét về bài viết của bạn có nghĩa là mọi người biết bài viết này rất hữu ích.

 270. 5 khái niệm nhà bếp sáng tạo tuyệt vời

  tôi tìm thấy nó rất hữu ích bài viết này cho tôi rằng thông tin tôi muốn nhận được ở đây tốt đẹp nội dung và vấn đề

  • Matthew Woodward

   Xin vui lòng bạn tìm thấy những gì bài viết hữu ích 🙂

 271. williamjones

  Tìm hiểu nhiều ý tưởng mới từ đó. Công việc tuyệt vời bạn đã làm bằng cách đăng thông tin này. Cảm ơn và giữ nó lên!

  • Matthew Woodward

   Hi William, không có vấn đề, tôi vui vì bạn thích nó 🙂

Nguồn: https://www.matthewwoodward.co.uk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *